instagram57facebook 

affiche boekenstadMIDDELBURG BOEKENSTAD 2024

Op 5 mei vieren we onze vrijheid. Ook de vrijheid om eens lekker in de boeken te duiken. Op de Middelburgse Markt is een grote boekenmarkt, waar je misschien wel dat ene boek vindt dat je al zo lang zoekt. De kunstroute sluit aan met een speciaal boekenprogramma op 10 adressen in de binnenstad en 1 net daarbuiten.

Er zijn tentoonstellingen rond bijzondere boeken (vaak handgemaakt in kleine oplage) en prenten in verschillende druktechnieken (etsen, lino’s, steendrukken en risoprints) en er is ‘smorgens al een lezing over Vivaldi en Venetië n.a.v. een nieuw boek van André Romijn.
Ook zijn er weer ‘scenes aan de voordeur (en ook daarachter)’, want de kunstroute leest ook dit jaar weer voor. Korte verhalen en gedichten en wie weet bedenk je zelf wel een limerick bij Petra Bouman.

Kom kijken en luisteren dus en laat je inspireren. Ontdek wat er zich achter al die voordeuren afspeelt.

De deelnemers:
De Drvkkery, Atelier28, Middelburg Schilderkunst, atelier Sandra van der Meulen, atelier Toos van Holstein, Porselein atelier Petra Bouman, de roofprint pers, atelier Riet Wullems, atelier Joke Apner, atelier Hoed Gezien en Kunsthuis André.

Op de informatiestand op de boekenmarkt vindt u uitgebreide informatie over de deelnemers.

n.b. Niet alle deelnemers aan de kunstroute doen mee aan het boekenprogramma. Maar ook op die adressen wordt je natuurlijk gastvrij ontvangen.


 

CURSISTEN SPEKTAKEL
THE FLOOR IS YOURS!

Trots geven de docenten van het Cultuurhuis Kuiperspoort op zondag 7 april het podium aan hun cursisten. Van alle disciplines - schilderen, tekenen, sumi-e, etsen, fotografie, keramiek - wordt werk geëxposeerd dat tijdens de cursussen en het open atelier is gemaakt. Vaak verrassend en van hoge kwaliteit.

Ook zijn de meeste docenten en een aantal cursisten aanwezig. U kunt dus volop inspiratie opdoen om ook aan de slag te gaan met uw creative talenten tijdens één van de cursussen of in het open atelier. Alle vragen die u heeft zijn natuurlijk welkom. De docenten en cursisten kijken uit naar uw komst!


Cultuurhuis Kuiperspoort
Zondag 7 april van 13.00 tot 17.00
Cultuurhuis, Kuiperspoort 18, Middelburg

www.cultuurhuis-kuiperspoort.nl 
email info@cultuurhuis-kuiperspoort.nl
insta @cultuurhuiskuiperspoort
facebook cultuurhuis kuiperspoort

cultuurhuis003
cultuurhuis001
cultuurhuis002
cultuurhuis04
cultuurhuis010
cultuurhuis009
cultuurhuis006
cultuurhuis005
cultuurhuis008
cultuurhuis004