OPENING SEIZOEN MET ZEEUWSE GASTEN

Kunst- en Cultuurroute Middelburg
icoonZG
Datum: 2 februari 2020 12:00 - 17:00

logo_zeeuwsegasten

Dit jaar bestaat het thema Zeeuws Gasten voor de opening van het nieuwe seizoen van de Kunst- en Cultuurroute Middelburg, 5 jaar. Vanuit het idee kunst en cultuur laagdrempelig toegankelijk te maken voor bewoners en bezoekers van de stad,  kunt u elke eerste zondag van de maand kennismaken met kunst en cultuur via een route langs musea, kunstenaarsateliers, galeries en andere culturele instellingen.
Het jubileum is aanleiding om het komende seizoen feestelijk in te luiden met een uitgebreide editie van het openingsthema ‘Zeeuwse Gasten’, waarbij deelnemers van de kunst- en cultuurroute, kunstenaars uit Zeeland uitnodigen om op hun locaties te exposeren, is inmiddels aan de vierde editie toe. Met dit evenement wil de Kunst- en Cultuurroute laten zien dat zij graag openstaat voor allerlei vormen van samenwerking met kunstenaars en kunstinitiatieven in de omgeving.

 

 

Alle datums


  • 2 februari 2020 12:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg