• Start
  • Activiteiten
  • Jubileumtentoonstelling 20 jaar Kunst en Cultuurroute, Zo’ndag in Middelburg

JUBILEUMTENTOONSTELLING 20 JAAR KUNST EN CULTUURROUTE, ZO’NDAG IN MIDDELBURG

Kunst- en Cultuurroute Middelburg
Datum: 1 augustus 2019

Al twintig jaar gonst en bruist het in Middelburg op de 1e zondag van de maand van levendigheid, want dan is het Kunst- en Cultuurroute.

Ieder 1e zondag van de maand gaan de deuren van ateliers, galeries en musea wagenwijd open. Kunstliefhebbers worden getrakteerd op een keur van technieken, stijlen en nieuwe trends. En altijd is er iemand in de buurt die er wat van vertellen kan.

Zo’ndag in Middelburg is al 20 jaar een feestje. Het hoogtepunt van de viering is de jubileumexpositie in de Kloostergangen, de Crypte en Kruidentuin van de Abdij te Middelburg.
De tentoonstelling is geopend van 1 t/m 18 augustus op do. t/m zo. van 11.00 tot 17.00 uur. Vrije toegang.

Bij de tentoonstelling wordt een brochure uitgegeven. Deze is gratis af te halen bij de routedeelnemers, de Zeeuwse Bibliotheken en een aantal uitgaans- en horecagelegenheden in Zeeland.
In de brochure vindt u een overzicht van 20 jaar Kunst en Cultuurroute Middelburg en de deelnemers, een plattegrond met wandelroute en een overzicht van de activiteiten die tijdens de tentoonstelling plaatsvinden.

 

 

Powered by iCagenda

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg