OPEN HUIS BIJ ALLE DEELNEMERS

Kunst- en Cultuurroute Middelburg
pluyme4
Datum: zondag 5 juli 2020 13:00 - 17:00

In de maand julli zal er weer veel te beleven zijn in het stadshart van Middelburg. Ook deze maand open onze deelnemers hun deuren weer voor u op de eerste zondag, 5 juli.  Bekijk de deelnemerspagina's en kijk bij wie u graag eens binnen wilt lopen. De deelnemers vertegenwoordigen een uitgebreid en gevarieerd aanbod van kunst en cultuur waar u uw hart aan kunt ophalen. Elke deelnemer ontvangt u graag en zal u, als u dit wilt, meer vertellen over het werk dat zij hebben gemaakt of verkopen. 

Lees het huidige nieuws over de Kunstroute of oriënteer u verder op de kunstroutedeelnemers. Klik hier om naar de deelnemerspagina's te gaan.

 

 

Alle datums


  • zondag 5 juli 2020 13:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg