OPEN HUIS BIJ ALLE DEELNEMERS EN KUNSTMARKT

Kunst- en Cultuurroute Middelburg
foto_website
Datum: zondag 2 augustus 2020 12:00 - 17:00

Elke eerste zondag van augustus vindt de Kunstmarkt plaats. Op het Abdijplein in Middelburg kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur maximaal 60 kunstenaars hun werk presenteren. En naast het presenteren van het werk kan er natuurlijk ook verkocht worden!
We proberen de diverse kunstvormen zo veel mogelijk af te wisselen, zoals schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk, fotografie, keramiek, sculpturen, houtwerk, edelsmeedwerk, werken van rubber, papier, staal of textiel. Ook proberen we de Kunstmarkt jaarlijks te "verversen" met nieuwe deelnemers. Vanwege de grote belangstelling voor deelname vindt elk jaar een selectie plaats.

Heeft u vragen of opmerkingen over de Kunstmarkt of heeft u interesse om deel te nemen? Mail dan naar Lidy Renout via kunstmarktmiddelburg@gmail.com

Lees het huidige nieuws over de Kunstroute of oriënteer u verder op de kunstroutedeelnemers. Klik dan hier.


 

 

Alle datums


  • zondag 2 augustus 2020 12:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg