Joke Apner

... Zeven Kikkers, Driehoek-Cirkel-Vierkant: boekjes en kaartjes

Joke Apner tekende en schilderde als kind op de Werkschuit in Amsterdam.

Opleiding: Grafische Vormgeving.
Na haar studie heeft Joke gewerkt bij een groot reclamebureau in Amsterdam. In 1979 verhuisde zij naar Middelburg, waar zij 23 jaar werkte als freelance grafisch vormgever.


Sinds 2000 is zij gaan schilderen en aquarelleren. Ook tekent, schrijft, print en bindt zij bijzondere boekjes, zigzagjes en kaarten. o.a. Katerliefde, Het Pittenmannetje, Zeven kikkers, Elf elfjes op een elfenbank, Driehoek-Cirkel-Vierkant.

Fotografie Joke Apner

Fotografie Joke Apner

Adres

Atelier Joke Apner
Beenhouwerssingel 17
4331 MD Middelburg
Tel 06 53 866 481
www.jokeapner.nl

Fotografie Joke Apner

Openingstijden

Open tijdens de Kunst & Cultuurroute, iedere eerste zondag van de maand. Overige dagen even aanbellen.

Tijdens de Maand van de Grafiek 2019 (oktober), exposeert Joke bij Atelier Riet Wullems aan de Vlissingsestraat 48 met de volgende openingstijden: donderdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur – 17.00 uur

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg