instagram57facebook 

01 Het Lokaal

“Het Lokaal” is een nieuwe expositieruimte, in de binnenstad van Middelburg, waar iedere eerste zondag van de maand, van 13.00 tot 17.00 uur een jonge of beginnende kunstenaar zijn kunstwerken mag exposeren. De Kunstenaar van de Maand kan die middag zijn werk er tonen, verkopen en nieuw werk maken. In het lokaal wordt ook de mogelijkheid geboden om workshops te geven in de vakantieperiodes.


Het Lokaal

ol1

Graag stel ik mij aan u voor mijn naam is Felix Zekveld 38 jaar uit Oost- Souburg. Meerdere jaren ben ik actief als kunstenaar en kunstverzamelaar.

Vanaf heden ben ik de gastheer voor de Kunst- en Cultuurroute Middelburg elke eerste zondag van de maand tussen 13:00 en 17:00. Iedere maand zullen wij een nieuwe kunstenaar presenteren in het Lokaal. Graag informeer ik u tijdens uw bezoek over de exposant en de kunstroute verspreid over 32 locaties in Middelburg die dan plaatsvindt..

Wil jij ook deelnemen aan de Kunst- en Cultuurroute Middelburg door jouw werk te exposeren in het lokaal stuur dan een mail met jouw werk naar felixzekveld@gmail.com en ik zal persoonlijk contact met je opnemen

 

Dutch zebra Felix Zekveld

 

 

Adres: Zusterplein 8, Middelburg

Voor informatie: neem contact op met coördinator Felix Zekveld felixzekveld@gmail.com