instagram57facebook 

Gesloten 30 Blauwe Hope

Zondag 4 augustus is Blauwe Hope gesloten.

18 Het Cultuurhuis Kuiperspoort

kuiperspoortTon Lamper en Burhan Saleh

Graficus Ton Lamper exposeert kleurenetsen met verwijzingen naar reizen en andere culturen. Ook zijn er linosneden te zien en afdrukken van kleine etsen in zwart/wit. Deze etsen zijn eerder in grote kleuretsen verwerkt om een collage-effect op te roepen.

Naast het werk van Ton Lamper zijn er houtsneden te zien van de uit Irak gevluchte Turkmeense kunstenaar Burhan Saleh. Ton en Burhan werken tijdelijk samen in het project Cultuurcompagnon, een initiatief van Stichting Cultuurkwadraat. Zeeuwse kunstenaars zijn gekoppeld aan buitenlandse kunstenaars met als doel hen bekend te maken met de Nederlandse wereld van kunst en cultuur.

Samen werken ze aan een serie grafische werken; etsen, linosneden en houtsneden. Geïnspireerd door elkaar ontstaan nieuwe beelden waarin de mens en het portret centraal staan. Expressieve beelden met het accent op de gekwelde en angstige mens, een thema dat verwijst naar de actualiteit waarin mensen slachtoffer zijn van polarisatie, bedreiging en geweld. Een onderwerp dat helaas zo oud is als de mensheid zelf.

Zondag 4 augustus, 13.00 tot 17.00 uur
Cultuurhuis Kuiperspoort
Kuiperspoort 18, Middelburg

www.cultuurhuis-kuiperspoort.nl
email info@cultuurhuis-kuiperspoort.nl
insta @cultuurhuiskuiperspoort
facebook cultuurhuis kuiperspoort

IMG9567-Groot
IMG9569-Groot
IMG9565-Groot
IMG9578-Groot
IMG9571-Groot
IMG9572-Groot
IMG9575-Groot
IMG9583-Groot
IMG9566-Groot
IMG9568-Groot

Gesloten 10 Beeldhouwatelier expositieruimte Pakhuis 22

Beeldhouw atelier expositieruimte Pakhuis 22 is in augustus gesloten.