Deelnemers Kunst en Cultuurroute Middelburg

Cultuurhuis KuiperspoortCultuurhuis Kuiperspoort in Middelburg is een inspirerende plek voor kunstbeoefening. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn allen welkom. Er is voor ieder een breed programma-aanbod. Naast vakcursussen zijn er ook ludieke, nieuwe, originele activiteiten.

Het Cultuurhuis is in september 2015 gestart als opvolger van de cursusafdeling van Kunsteducatie Walcheren (KEW). Een groep zelfstandige, enthousiaste docenten/kunstenaars vormt de basis. De leden van deze groep noemen zich Cultuurhuisgenoten. Ze voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor het Cultuurhuis, inspireren elkaar en zoeken samenwerking op. 

Het Cultuurhuis wil staan voor artistieke inspiratie en kwaliteit en wil zich ontwikkelen tot een bruisende, culturele plek waar je als deelnemend kunstenaar graag aan bijdraagt in de vorm van lessen, workshops, lezingen, tentoonstellingen, excursies en ideeën. Het Cultuurhuis wordt een plaats waar de inwoners van Walcheren/Zeeland graag willen zijn om zich te laten inspireren en zich te ontwikkelen.

Cultuurhuis Kuiperspoort is te vinden in het gelijknamige stadsdeel in het centrum van Middelburg, entree via Rouaansekaai of Dwarskaai.
Nieuwsgierig naar het aanbod? Steek uw licht op via de site: www.cultuurhuiskuiperspoort.nl 

Voor meer informatie:
Marlou Pluijmaekers  marloupl@zeelandnet.nl  06 29 11 17 69

Cultuurhuis Kuiperspoort

Adres:
Cultuurhuis Kuiperspoort
Kuiperspoort 18
4331 JK MIDDELBURG
Tel: 0118-415961
 www.cultuurhuiskuiperspoort.nl 

Openingstijden:
Zie website en elke eerste zondag van de maand

 

Tags: kunstenaars, expositieruimte, workshops, docenten, cursusaanbod, jongeren, kinderen, volwassenen