Welkom op de nieuwspagina van de Kunsten Cultuurroute Middelburg. Wij doen ons best hier de laatste nieuwtjes van de route weer te geven, maar er is meer! Bekijk hiervoor ook onze facebookpagina en volg ons op Twitter!

Tags: Middelburg, kunstenaars, Kunst & Cultuurroute Middelburg, Nieuws KCRM, Antiek, Musea

2 december is het weer Kunstroute Middelburg!

uitloperweergavedec2018


De feestmaand is aanstaande! Vlak voor Sinterklaas openen alle deelnemers van de Kunst- en Cultuurroute hun deuren weer voor u. Vanzelfsprekend om u de mogelijkheid te bieden uw hart weer op te halen aan al het prachtigs dat zij creëren of tentoonstellen. Bent u echter nog op zoek naar een speciaal cadeau voor de mensen die u lief heeft, dan kunt u ook terecht bij onze deelnemers. Een bezoek aan (één van) hen is dus nooit weg als u heerlijk door de straatjes en stegen struint op 2 december. U bent in ieder geval van harte welkom!

Door familieomstandigheden lukt het ons deze maand niet om enkele deelnemers uit te lichten op de nieuwspagina. Excuses voor het ongemak dat hiermee wordt veroorzaakt.
Download de bijdrage van de Kunstroute aan de Uitloper om meer informatie te verkrijgen over wat de verschillende deelnemers u te bieden hebben.
 

Afdrukken

Blijf op de hoogte!


U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondag van de maand bezoeken. Met uitzondering van januari.
Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan het contactformulier