Zeeuwse Gasten - 5 februari 2017 - KCRM

images/nieuws/ZeeuwseGasten/posters/2017/posterzondertekstklein350.jpeg

Zondag 5 februari start het nieuwe seizoen van de Kunst- en Cultuurroute Middelburg. We pakken uit met  de tweede editie van “Zeeuwse Gasten”: kunstenaarsateliers binnen de route hebben een collega-kunstenaar uit Zeeland uitgenodigd om als gast te komen exposeren. Met kunstenaars uit o.a. Zeeuws Vlaanderen, Vlissingen, Goes en Veere versterken wij onze binding met de omgeving. 

Ook het CBK opent Zeeuws met de Zeeuwse Lichting van 2016: zij presenteert het werk van negen in 2016 aan een Nederlandse academie afgestudeerde kunstenaars, vormgevers en illustratoren. Allen geboren of woonachtig (geweest) in Zeeland. 

Zoals u gewend bent, kunt u  elke eerste zondag van de maand genieten van kunst en cultuur in het  historische centrum van Middelburg. Wandelend langs de kades en de pittoreske straten en steegjes die de stad rijk is, ontdekt u dat in de authentieke panden menig kunstenaarsatelier, galerie of expositieruimte is gehuisvest. Stap gerust binnen, u bent van harte welkom.

En om u extra  tijd te geven om kennis te maken met onze Zeeuwse Gasten zullen de betreffende locaties  al om 11.30 uur hun deuren openen. De overige locaties van de route zijn, zoals gebruikelijk, open van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Deelnemers Zeeuwse Gasten: 

Deelnemer KCRM   Zeeuwse Gast   Website
Peter van Berkel   Sheila van Berkel   www.vanberkelart.nl
Toos van Holstein   Monica Martens   www.restauratieateliermartens.nl
Juul Kortekaas   Lys Vosselman   www.lysvosselman.com
Gerdi Zwaan   Marijke Mineboo   www.gerdizwaan.nl
Sandra van der Meulen   Glenn Priester   www.acid-test.nl
Joke Apner   Matthijs Apner   www.matthijsapner.com
Riet Wullems   Matthijs Apner   www.matthijsapner.com
Blauwe Hope   Stefanie van Stee   www.facebook.com/glasmozaiekstefanie
Hanny Mallekote   Gerard Setterich   www.houtateliervlissingen.nl

vignet Zeeuwse Gasten
Deelnemende ateliers zijn herkenbaar aan dit vignet in de Uitloper; zij zijn vanaf 11.30 uur open. Overige deelnemers zijn open  van 13 – 17 uur. 

Klik op de oranje lees-meer-links onder de introductie van elke kunstenaar om het (eventuele) totale artikel over hem/haar te lezen.