Middelburg Boekenstad

Werkgroep Middelburg Boekenstad organiseert en coördineert een grootschalige boekenmarkt in de openlucht met een divers aanbod. Gert-Jan de Rooij uit Middelburg doet dit in co-produktie met echtgenote Mimi de Rooij - de Hullu.
De 20e editie van Middelburg Boekenstad zal plaatsvinden op 6 mei 2018

Op 6 mei a.s. is de Markt in Middelburg weer het toneel voor MIDDELBURG BOEKENSTAD, verreweg de grootste en leukste boekenmarkt van ZW-Nederland. Van heinde en verre komen boekhandelaren uit Nederland, maar ook uit Vlaanderen, naar de Zeeuwse hoofdstad om in plm. 140 kramen hun boeken aan de man te brengen. Daaronder veel gevestigde antiquariaten, maar ook is er een groeiend aanbod van nieuwe boeken.

Onder de standhouders zijn ook dit jaar weer een groot aantal gespecialiseerde antiquariaten, met als hoofdassortiment een specialisme als scheepvaart, esoterie, kinderboeken, Zeeuwse boeken en kaarten. Daarnaast zal ook een aantal particulieren een kraam vullen met vaak verrassende aanbod. En boekhandel De Drvkkery heeft traditie-getrouw een groot aanbod overgebleven boeken voor verrassend lage prijzen.

In Nederland behoort MIDDELBURG BOEKENSTAD inmiddels tot de grote boekenmarkten. Dat betekent ook dat zodoende publiek uit heel Nederland naar Middelburg komt voor een dagje boeken zoeken. Want door het grote en zeer diverse aanbod biedt MIDDELBURG BOEKENSTAD voor iedere bezoeker wel iets van de gading.

 

Middelburg Boekenstad

Postadres:
Middelburg Boekenstad
P/a G J de Rooij
Seisbolwerk 14
4331 RD MIDDELBURG
telefoon 0118 - 640860
mobiel 06-23893425
en via Skype

www.freewebs.com/middelburgboekenstad

 

Tags: Middelburg Boekenstad

Afdrukken

Blijf op de hoogte!


U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondag van de maand bezoeken. Met uitzondering van januari.
Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan het contactformulier


Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.