Poëzie

Dichtbundel 'Tot het nabij is' KCRM

Poëziemanifestatie zondag 4 november 2018

Een stad vol geruchten

De eerste zondag van de maand staat in het teken van verdichte taal. Op twee locaties van de Kunst-en Cultuurroute dragen veertien dichters voor uit eigen werk. Muziek en zang zullen de woorden omlijsten. Op beide locaties is de jaarlijkse bundel te koop, met daarin opgenomen alle themagedichten van de optredende dichters.

In het historische pand in de Koepoortstraat 6 treden op van 13.30-15.00 uur: Anna A. Ros, Coen Cornelis, Raymond van de Ven en Thom Schrijer.

Muziek: Tricycle (Noëlle Sallent, Vera van der Heijden, Eva Mallekoote en Robbert van Deemter).
Gastheer: Karel Leeftink

In The Common House of Elliott in de Lange Noordstraat 48 treden op van 15.30- 17.00 uur: Tijs van Bragt, Michael van Oostende, Aschwin van den Abeele. Juul Kortekaas, Jan J.B. Kuipers, Karel Leeftink, Theo Raats, Anneke Schenk en Jacoline Vlaander, leden van de Werkgroep Poëzie, zullen hun thema-gedicht voordragen. En natuurlijk treedt ook op: Anna de Bruyckere, stadsdichter van Middelburg.

Muziek: Yesterday’s Papers (Jacqueline Vader, Robbert-Jan Swiers, Sam Berhitu, Bert Hoogerheijde en David Boegheim).
Gastvrouw: Jacoline Vlaander

Het wordt een swingende middag. In de soos is gelegenheid om met elkaar het glas te heffen. Consumpties tegen gereduceerd tarief.

De dichtbundel Tot het nabij is (zie illustratie: gemaakt door Anneke Schenk) die de Werkgroep Poëzie via Mea Sponte uitbrengt, is op beide locaties te koop. Oplage: 150. De prijs van dit collecters item: 3,50 euro per stuk. (Graag gepast betalen.)

 

Afdrukken

Blijf op de hoogte!


U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondag van de maand bezoeken. Met uitzondering van januari.
Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan het contactformulier


Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.