De Smaak van Kunst

De werkgroep "De Smaak van Kunst" verzorgt voor de Kunst & Cultuurroute Middelburg tweemaal per jaar een fietstocht langs enkele deelnemers van de route. U maakt kennis met de kunstenaars en wordt begeleid door een gids. Met een versnapering op elk bezocht adres zal uw Smaak van Kunst-ervaring een compleet leuke dag zijn!

Was U altijd al nieuwsgierig naar het proces achter kunstwerken of bent U geïnteresseerd in de materialen en gereedschappen die een kunstenaar tot zijn beschikking heeft...…
Wilt U weleens van gedachten wisselen met kunstenaars………… ?


Tijdens de Kunst en Cultuurroute is dat natuurlijk mogelijk bij alle deelnemers aan de route, maar soms wat moeilijk vanwege de drukte op de open dagen.
Om U in de gelegenheid te stellen om in een rustige setting kunst en kunstenaars te ontmoeten hebben wij een speciale tour voor U samengesteld.

U bezoekt in een kleine groep diverse ateliers en galeries in Middelburg. Om het interessanter te maken fietst U met een gids langs historisch interessante plekken in de oude binnenstad van Middelburg.
En het wordt nog aantrekkelijker, want bij iedere kunstenaar of locatie worden de smaakpapillen verwend met een Zeeuwse Zaligheid.
De dag wordt afgesloten met een aangeklede borrel.

Slechts twee maal per jaar wordt U in de gelegenheid gesteld om mee te gaan en een kijkje te nemen in de keuken van de kunstenaars. De samenstelling van de tour wisselt al naar gelang de beschikbaarheid op de locaties. Deelnemende kunstenaars zijn gespecialiseerd in keramiek, lood/staal, brons, schilderijen, sculpturen, hedendaagse sieraden, hoeden en mixed media.

De Smaak van Kunst is al een aantal malen een succes gebleken! Er zijn nog geen data gepland voor 2016, maar u kunt, in overleg met de organisatie, ook zelf een datum reserveren (uitsluitend voor een groep).

Impressie maart 2015 Klik voor vergroting

Informatie:
Datum: in overleg met de organisatie 
Prijs: 29 euro 50
Aanmelden via dit aanmeldformulier.
Voor meer informatie over de Smaak van Kunst toer: post at hoedgezien punt nl

Afdrukken

Blijf op de hoogte!


U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondag van de maand bezoeken. Met uitzondering van januari.
Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan het contactformulier


Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.