• Start
  • Nieuws
  • Expositie collages en ander werk van Heidi de Vree

Expositie collages en ander werk van Heidi de Vree

Van 17 januari tot 16 april 2020 toont Heidi de Vree een collectie van haar collages, aangevuld met schilderijen van diverse onderwerpen, waaronder ook Zeeuwse landschappen.

De collages zijn ontstaan door een samenspel van knipsels en schilderen. Elke collage toont een magisch-realistisch beeld waarin het geschilderde en de uitgeknipte afbeeldingen in elkaar vloeien tot een geheel met een bijzonder verhaal. Dit verhaal heeft De Vree bij elke collage vervat in een meditatieve tekst.

Het werk van De Vree is kleurrijk en figuratief. Zij werkt met acrylverf, waarin zij vaak natuurlijke materialen verwerkt zoals zand, zout en schelpen. Inspiratie vindt ze in de natuur, symboliek, spiritualiteit, het Zeeuwse landschap en het leven zelf.

De expositie is te bezoeken tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg op zondag 2 februari, zondag 1 maart en zondag 5 april van 13.00 – 16.00 uur. Op 5 april is er muzikale begeleiding door singer-songwriter Fiona Anna (Heidi’s dochter).

Op andere dagen is het werk van De Vree ook te bewonderen, kijk voor actuele openingstijden op: www.padma.nu

Stichting Padma Zeeland
Verwerijstraat 51A
Middelburg.
Meer informatie: https://www.padma.nu/Expositie/expositie2020jan.html

 

Heidi de Vree 1

Heidi de Vree 2

Heidi de Vree 3

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg