Inschrijven jaarlijkse Kunstmarkt

Op 2 augustus 2020 vindt weer de jaarlijkse Kunstmarkt plaats in Middelburg. Op die dag presenteren en verkopen ca. 60 nationale en internationale kunstenaars hun werk op het Abdijplein. Ook dit jaar streven we er weer naar het aanbod aan kunst én kunstenaars zo divers mogelijk te houden en de kwaliteit hoog te houden.
Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand!

De Kunstmarkt is voor publiek geopend van 12.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom op het Abdijplein!

Heeft u interesse om deel te nemen als kunstenaar? Vul dan het interesseformulier op deze site volledig in en stuur dit vóór 15 maart a.s. naar kunstmarktmiddelburg@gmail.com
Houd er wel rekening mee dat er, vanwege het grote aantal aanmeldingen elk jaar, een selectie plaatsvindt. Inzenden van het formulier betekent dus nog geen garantie voor deelname.

Interesseformulier deelname Kunstmarkt Middelburg zondag 2 augustus 2020 (docx)

Interesseformulier deelname Kunstmarkt Middelburg zondag 2 augustus 2020 (pdf)

 

Contactgegevens:
Lidy Renout (coördinator)
kunstmarktmiddelburg@gmail.com

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg