Een stad vol Zeeuwse Gasten..

Het is nu even stil. De maandelijkse Kunst- en Cultuurroute houdt in januari pauze.
Maar zet 1 en 2 februari vast in uw agenda. Dan openen we het nieuwe Kunst- en Cultuurroute seizoen bruisend met een stad vol Zeeuwse Gasten.

De vaste routebezoeker weet het al. Februari is de maand van Zeeuwse Gasten, het initiatief waarbij kunstenaars binnen de route een (of meerdere) collega kunstenaar(s) uit Zeeland de ruimte geven om samen het weekend te exposeren in desbetreffend atelier. Ook andere locaties binnen de route hebben zich aangesloten door een Zeeuwse Gast uit te nodigen.

Inmiddels zijn we toe aan de 5e editie van Zeeuwse Gasten. Opgestart als openingsthema in februari 2016 hebben inmiddels heel wat bijzondere duo-exposities en combinaties plaatsgevonden. Ruim 50 Zeeuwse Kunstenaars uit de directe omgeving, maar ook uit bijvoorbeeld Zeeuws Vlaanderen en Noord en Zuid Beveland waren al eens te gast en ook dit jaar zullen er weer bijzondere combinaties te zien zijn. Verderop vindt u een overzicht van de locaties met Zeeuwse Gast(en).

Omdat er in februari zoveel extra te zien is, zijn we zowel zaterdag als zondag open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Dat geeft meer tijd en ruimte voor leuke en interessante ontmoetingen.

Ook op andere locaties in Middelburg zijn Zeeuws getinte initiatieven te zien.
Deelnemer CBK presenteert van 11 januari t/m 21 februari 2020 het werk van vier in 2019 aan een Nederlandse Academie afgestudeerde kunstenaars en één architect. Allen zijn geboren of woonachtig (geweest) in Zeeland.
Galerie “T” geeft Zeeuwse kunstenaars de vrije hand met het project “Zeeuwse Streken en verhalen”(9 januari t/m 8 maart). Op zondag 2 februari komen zij met een speciaal programma.

Houd de website in de gaten. In de loop der tijd zal op de deelnemerspagina’s informatie over de betreffende gast te lezen zijn.
De opening vindt plaats op zaterdag 1 februari eind van de ochtend. Details hierover komen half januari op de website. Natuurlijk bent u van harte welkom bij de opening en zien wij u graag terug in een atelier, galerie of andere expositieruimte.

 Klik op de link van de deelnemer voor meer informatie over hun Zeeuwse gast.

Welke Zeeuwse Gast vind ik waar?

De nummering achter de locaties in het overzicht, komt overeen met de nummering op het plattegrondje dat bij alle deelnemers van de Kunst- en Cultuurroute, dus ook bij de Touristshop in de Drvkkerij, en een aantal andere geselecteerde locaties, is af te halen.

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg