KCRM

Open huis bij deelnemers : 7 juli 2019

Zoals u van ons gewend bent gaan ook op de 1e zondag van de maand juli de deuren van ateliers, galeries en musea wagenwijd open. Altijd al eens in een galerie of atelier willen rondkijken, maar de drempel nog nooit overwonnen? Grijp dan op 7 juli uw kans en laat je trakteren op een keur van technieken, stijlen en nieuwe trends. En altijd is er iemand in de buurt die, als u daar prijs op stelt, iets over het werk verteld.

Vrijwel alle routedeelnemers zijn open op 7 juli tussen 13 – 17 uur. Meer weten over de deelnemers en actuele openingstijden? Bekijk dan de deelnemerspagina's.
U kunt de kunstrouteplattegrond downloaden of de route lopen met behulp van GoogleMaps

Agendatip;
Jubileumtentoonstelling 20 jaar Kunst en Cultuurroute, Zo’ndag in Middelburg.
Van 1 t/m 18 augustus op do. t/m zo. van 11.00 tot 17.00 u. in de Kloostergangen, Kruidentuin en Crypte van de Abdij te Middelburg.
Vrije toegang. Meer info volgt in de loop van juli.

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg