• Start
  • Nieuws
  • Open huis bij alle routedeelnemers op 3 maart 2019
ets-riet-wullems

Open huis bij alle routedeelnemers op 3 maart 2019

Na de geweldige belangstelling tijdens de opening van het jubileumjaar van de Kunst- en Cultuurroute heeft u op 3 maart a.s. een nieuwe kans om onze deelnemers met uw bezoek te vereren. Vanuit het idee kunst en cultuur laagdrempelig toegankelijk te maken voor voor u, nodigen wij u van harte uit een (deel) van de route langs musea, kunstenaarsateliers, galeries en andere culturele instellingen te lopen of fietsen en uw hart op te halen aan het uitgebreide aanbod dat onze deelnemers u bieden.

Alle routedeelnemers zijn open op 3 maart tussen 13 – 17 uur. 
Download de plattegrond met alle deelnemers van de kunstroute! Verder oriënteren op overige kunstroutedeelnemers? Klik dan hier.

Uitgelicht: Riet Wullems, beelden, etsen en schetsen 

Al jaren een gewaardeerd deelnemer aan de kunstroute. Riet Wullems heeft sinds 2010 haar atelier in de Vlissingsestraat 48. Tijdens de kunstroute toont zij haar beelden, etsen en schetsen. Het werk is divers maar is overduidelijk geïnspireert door haar reizen naar o.a. Afrika. Ook de natuur en de gewone dagelijkse dingen vormen een inspiratiebron.

Stap tijdens de route eens bij Riet naar binnen of maak een afspraak op een ander moment.

Atelier Riet Wullems
Vlissingsestraat 48
4331 KW Middelburg
Tel. +31 118 629225
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.rietwullems.nl


rietwullems2  

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg