• Start
  • Nieuws
  • Expositie van Tonha Schot bij Stichting Padma Zeeland
Expositie van Tonha Schot bij Stichting Padma Zeeland

Expositie van Tonha Schot bij Stichting Padma Zeeland

Van zaterdag 22 juni tot en met zondag 22 september exposeert Tonha Schot schilderijen gemaakt met de Aboriginal dotpainting techniek. Ze werkt hoofdzakelijk met acryl en pastel, op canvas maar ook op hout en steen.

In haar eigen woorden: “Ik werk hoofdzakelijk in het Zeeuwse en Algarviaanse licht. Vanuit een sterke verbondenheid met alles wat leeft, ben ik op zoek naar een zo volledig mogelijke eenheidsbeleving. Dit is een proces, een tocht, waarin ik probeer te leren om stap voor stap, alle onderscheid op te heffen en te komen tot een heelheid. Ik werk grotendeels via de Australische Aboriginal dotpainting techniek, op mijn eigen wijze. In mijn werk staan de dots, de stippen en cirkels, symbool voor levende organismen, cellen, micro en macrokosmos, landschappen en routekaarten door het leven, intuitief weergegeven... Paden die verbinden, mensen met mensen, met de aarde en de hemel, de stenen en de sterren, het vuur en de wind, de woestijnen en de oceaan.” 

fototonha3


fototonha4

fototonha2
Meer informatie

Tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg op zondag 7 juli, 4 augustus en 1 september is Tonha Schot aanwezig.
Bezoekers zijn die dagen tussen 13:00 tot 16:00 uur welkom in:

St. Padma Zeeland (gevestigd in een monumentale voormalige school uit 1893)
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg
E-mail: info@padma.nu

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg