Rene' le Clercq _pakhuis22

Buurman & Buurman in Pakhuis 22

Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni kunt u in Pakhuis 22 de expositie Buurman & Buurman gaan bekijken met intuïtief schilderwerk van Rene' le Clercq en houten en stenen beelden van onze deelnemer Onno Jongewaard.

Rene’ le Clercq is als autodidact gestart met het maken van werk vanuit zijn interesse voor moderne kunst. Geïnspireerd door de Amerikaanse abstract expressionisten als Pollock en Rothko, maar ook door Andy Goldsworthy, Rene Redzepi, de zee, serendipiteit, de bergen, Anselm Kiefer, James Turrel, Kazuo Shiraga en Villa Panza.

Het gaat niet om een boodschap, mening of diepere betekenis maar veel meer om het maakproces. Intuïtief rommelen en zoeken. Oude verf, een schep zand er door, een regenbui of het hele werk met brandspiritus in de fik zetten; alles mag. Het werk heeft daardoor veel gelaagdheid en textuur maar moet ook gewoon mooi achter de bank passen.  

SAM 2765

Meer informatie

Pakhuis 22
Onno Jongewaard
Oostkerkplein 22
4331TL MIDDELBURG
www.onnojongewaard.nl

SAM 2766

posterjuni

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg