• Start
  • Nieuws
  • Expositie Henriette Verburgh in Pakhuis 22
Expositie Henriette Verburgh in Pakhuis 22

Expositie Henriette Verburgh in Pakhuis 22

Zaterdag 2 oktober en zondag 3 november kunt u in Pakhuis 22 schilderijen van Henriette Verburgh gaan bekijken en de beelden en sculpturen van onze deelnemer Onno Jongewaard. U bent op beide dagen van harte welkom tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

De nacht wacht niet op licht

Wat is het ergste dat je kan overkomen......ongelukkig leven of doodgaan, of doodgaan na een ongelukkig leven, of ongelukkig doodgaan na een gelukkig leven....
enfin ..er zijn veel variaties mogelijk en het hangt niet alleen van de omstandigheden af  wat het ergste is. Maar ook van jou.
Wat is het ergste dat ons mensen collectief kan overkomen...........dat alle mensen doodgaan, omdat de aarde doodgaat.....of dat de aarde doodgaat omdat ...... vul maar in.
Veel jonge mensen zijn geobsedeerd vandaag de dag door de dood van de aarde...veel oude door de persoonlijke dood.
Toch is er volgens mij nog iets dat het allerergste is, voor ons persoonlijk zowel als ons mensen en de aarde, namelijk dat de liefde dood gaat.
Om gelukkig te leven en gelukkig dood te gaan hebben we liefde nodig. Uit liefde spruit inzicht en vertrouwen voort. Inzicht brengt de juiste daden voort en vertrouwen doet verlangen en verwachting smelten. Het liefdevolle leven heeft aan zichzelf genoeg, of het nu licht of donker is. Het is vanzelf een creatief leven, want het creëert zijn eigen gemoedsrust.
Soms zie ik daar in een flits een glimp van, vooral als ik schilder. Wat een opluchting!

Henriette Verburgh

affiche-pakhuis22-november

henriette-verburgh

Meer informatie

Pakhuis 22
Onno Jongewaard
Oostkerkplein 22
4331TL MIDDELBURG
www.onnojongewaard.nl

 

 

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg