Helena Stroo exposeert in Pakhuis 22

Helena Stroo exposeert in Pakhuis 22

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september kunt u in Pakhuis 22 Zeeuwse landschappen en zeegezichten van Helena Stroo gaan bekijken en de beelden en sculpturen van onze deelnemer Onno Jongewaard. U bent op beide dagen van harte welkom tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Helena laat zich bij het schilderen inspireren door de natuur en door de werken van onder andere Boudin, impressionisten zoals Monet en Morisot en de schilders van het Zeeuwse licht. Ook de fauvistische en expressionistische kunst raken haar. 
Kleur en licht zijn thema’s die in haar schilderijen iedere keer opnieuw terugkomen. Helena bezoekt vaak de mooie plekken die deze schilders vastlegden. Als het even kan zet ze haar schildersezel op en maakt plein air een nieuw werk.
Een spannende expositie in harmonie met het werk van beeldhouwer Onno Jongewaard.

Meer informatie

Pakhuis 22
Onno Jongewaard
Oostkerkplein 22
4331TL MIDDELBURG
www.onnojongewaard.nl

andre1

 

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg