• Start
  • Nieuws
  • Het pad naar binnen met Middelburg Schilderkunst

Het pad naar binnen met Middelburg Schilderkunst

In november zijn we allemaal weer wat meer binnen. Meestal is er dan de behoefte aan rust en inkeer. De natuur kan hierbij helpen, haar schoonheid en stilte schenken rust en voldoening. Met mijn natuurschilderijen wil ik een zelfde soort schoonheid en rust doorgeven.

Ik heb gemerkt dat ik op veel van mijn natuurschilderijen een pad schilder dat de diepte in gaat. Soms heel zichtbaar, een andere keer wat meer verscholen. Je zou het kunnen zien als het pad naar binnen, naar onze kern. Ik houd zelf wel van het mysterie van dat pad en misschien brengt het kijken ernaar voor de beschouwer een zelfde effect van inkeer teweeg.

Meer informatie

Middelburg Schilderkunst
Wieteke Hendrikx
Schuitvlotstraat 3
4331 SX Middelburg
www.middelburgschilderkunst.nl
msk@telfort.nl

Openingstijden:

1e zondag van de maand van 13–17 uur
Daarnaast is mijn atelier op afspraak te bezichtigen of als u aanbelt en ik thuis ben.

stadhuismiddelburg 70x90cm

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg