• Start
  • Nieuws
  • Kleurenfeest bij Middelburg Schilderkunst!

Kleurenfeest bij Middelburg Schilderkunst!

Markt Middelburg 60x70

Kleurenfeest

In de zomer laat de felle zon ons zoveel kleuren zien! De contrasten worden groter en het zonlicht dat overal doorheen schijnt geeft vele nuances in kleur. Het doet mij denken aan mozaïeken, vanwege al die ‘stukjes’ kleur en licht. In het verleden heb ik een aantal mozaïekbeelden gemaakt: http://wietmozaiek.atspace.com.

Momenteel concentreer ik me enkel op het platte vlak. Mijn manier van schilderen is soms net als mozaïeken: met kleine vlakjes en streepjes van een grote verscheidenheid aan kleur ‘bouw’ ik door totdat het voor mijn gevoel klopt en het schilderij af is. Zo gaan sommige schilderijen best door wat kleurfases heen, want gelukkig kun je al schilderend weer kiezen voor een andere kleur en erover heen schilderen als iets je niet bevalt. Bij mozaïekstukjes gaat dat niet, eenmaal vastgeplakt laat je ze maar beter zitten!

Meer informatie

Middelburg Schilderkunst
Wieteke Hendrikx
Schuitvlotstraat 3
4331 SX Middelburg
www.middelburgschilderkunst.nl
msk@telfort.nl

Openingstijden:

1e zondag van de maand van 13–17 uur
Daarnaast is mijn atelier op afspraak te bezichtigen of als u aanbelt en ik thuis ben.

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg