Nazomeren bij Middelburg Schilderkunst!

Nazomer

Het is vaak verrassend en leuk voor mij om te horen wat mensen voor gevoel of associatie hebben bij een schilderij. Want aangezien ik doorgaans niet vooraf bepaal wat voor sfeer ik neer wil zetten en ik kleuren gebruik die niet overeenkomen met de werkelijkheid, kan het natuurlijk alle kanten op. En dan komt er soms zomaar een bepaalde ‘sfeer’ tevoorschijn.

Dit schilderij van het Abdijplein roept bij meerdere mensen het gevoel op van het nazomerfestival. En dat is te begrijpen uiteraard, want het diepe en warme rood met name geeft de indruk van een warmte die is blijven hangen. Een warmte van de nazomer waarin het in de avond ook al wat vroeger donker wordt. 

Meer informatie

Middelburg Schilderkunst
Wieteke Hendrikx
Schuitvlotstraat 3
4331 SX Middelburg
www.middelburgschilderkunst.nl
msk@telfort.nl

Openingstijden:

1e zondag van de maand van 13–17 uur
Daarnaast is mijn atelier op afspraak te bezichtigen of als u aanbelt en ik thuis ben.

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg