• Start
  • Nieuws
  • Lilith de Jonge exposeert bij nieuwe deelnemer Galerie Daan
Galerie Daan - Lilith de Jong

Lilith de Jonge exposeert bij nieuwe deelnemer Galerie Daan

Galerie Daan is sinds kort de nieuwe naam van Galerie van Berkel Art. Want de nieuwe eigenaar van het 17e-eeuws monumentaal pand gelegen aan de Rouaansekaai 3, in het historisch hart van Middelburg, Daniëlla van Duijn zet de galerie voort inclusief de werken van Peter en Sheila van Berkel.

Naast de maandelijkse deelname aan de Kunst-& Cultuurroute Middelburg zullen er wisselende exposities zijn.  Op 5 mei trapt Lilith de Jonge af met haar abstracte benadering van de Zeeuwse Kunst.

 Lilith de Jonge (Middelburg, 1972) is afgestudeerd in grafische en reclame vormgeving aan de Academie voor Schone Kunsten in Gent, België. (1997)
Tijdens haar verblijf in Australië heeft ze schilder en keramiek cursussen gevolgd.

Geïnspireerd door haar omgeving staat de Zeeuwse kust centraal. Het vrije werk toont de Zeeuwse kust in verschillende facetten. Het strand met daghokjes, de tintelende zee, de horizon en het spel van het licht.

Realistische vormen gaan over in een abstractere benadering. De acrylverf wordt met het paletmes laag over laag aangebracht en is kenmerkend voor het resultaat.

Voor meer informatie kijkt u op: www.lilithdejonge.nl

lilithdejonge blues© Lilith de Jonge - Blues

Meer informatie

Galerie Daan
Rouaansekaai 3
4331 HA MIDDELBURG
0653 617 610
info@choicesbydaan.nl www.facebook.com/GalerieDaanMiddelburg/

Openingstijden

Donderdag t/m zaterdag van 12.00-18.00 uur en op afspraak.
Tevens iedere 1e zondag van de maand van 13.00-17.00 uur tijdens de Middelburgse kunst- en cultuurroute. 

 

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg