instagram57facebook 

29 Sjakie’s chocolademuseum (entree verschuldigd)

'We
 proberen
 een
 diversiteit
 aan stijlen te
 exposeren
 om zo een
 mooi podium
 te bieden
 aan de
 kunstenaars
 en een breed
 publiek te
 prikkelen'

In één van de mooiste monumentale panden van Middelburg kan men nu genieten van een sfeervolle ambiance met prachtige kunstwerken. Sinds juli 2017 mag Stichting Chocolate Lovers en Willie Wonka Villa dit mooie pand gebruiken om diverse activiteiten in onder te brengen waaronder:

Sjakie's Galerie

Sjakie’s Galerie is een top locatie waar de beste kunstenaars uit binnen- en buitenland kunnen exposeren. Zowel binnen in de prachtige zalen als buiten in de heerlijke stadstuin. Onze fascinatie voor kunst is groot, maar er valt voor ons nog veel te leren. Ook vinden we het belangrijk om veel mensen kennis te laten maken met al het moois dat kunstenaars weten te creëren. We proberen een diversiteit aan stijlen te exposeren om zo een mooi podium te bieden aan de kunstenaars en een breed publiek te prikkelen.Geniet van de mooie exposities en laat je emoties de vrije loop, durf dieper op de materie in te gaan en beleef.Kijk voor een volledig overzicht van alle exposerende kunstenaars op de website van de stichting.

Over de stichting en doelen

De Willie Wonka Villa is een project van de Stichting Chocolate Lovers. Ze is opgericht in 2013 om mensen en gezinnen die te maken hebben ernstige ziekte of overlijden van kinderen, vrienden of familie, te ondersteunen. We realiseren mooie momenten voor gezinnen met langdurig zieke kinderen, we vervullen laatste wensen van kinderen en jongeren en verhogen de levensvreugde van oudere, dementerende familieleden.Inmiddels zetten meer dan 50 vrijwilligers zich dag in, dag uit, belangeloos in om deze doelen keer op keer te verwezenlijken.

Het hart van onze activiteiten wordt gevormd door onze Chocoladewinkel en Sjakie’s Galerie, gevestigd aan de Vlasmarkt in Middelburg. De gehele opbrengst van de winkel en de galerie komt ten goede aan de stichtingsdoelstelling.De Willie Wonka Villa wordt de derde vestiging van Chocolate Lovers. De Villa is een groepsaccommodatie waar 8 gezinnen met langdurig en ernstig zieke kinderen terecht kunnen voor een onbezorgde en geheel verzorgde vakantie vol leuke activiteiten, lekker eten en een heerlijk verblijf in één van de appartementen. In elk appartement zijn faciliteiten aanwezig voor specifieke zorg. Lees meer over de stand van zaken op de website van de stichting.

 

 

sjakiesgalerie
sjakiesgalerie2
logosjakiesgalerie

 

 

 

Adres

Sjakie's Galerie
Vlasmarkt 51
4331 PD Middelburg
0118-567632
sjakie@williewonkavilla.nl
www.williewonkavilla.nl

 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00
Zondag: Gesloten, behalve de 1ste zondag van de maand 13.00 tot 17.00 uur i.v.m. de Kunst- & Cultuurroute Middelburg

 

 

 

Alle getoonde foto's zijn eigendom van Sjakie's Galerie